05 Aralık 2019, 12:53
|
#8961 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Panduflar feda olsun size.. Çifter çifter alıyım adresi atın gruptan. Ama ne kadar ponçikler değil mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aman aman yok yok burda adım çıkar mazallah. O resmi gören ne demez bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Cokkkkkk poncikler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kankicim sana kadar kimlerin adı çıkmış ama hala masumane şovlarına devam ediyorlar dlslskdlsl hem senin o güzel panduflarına kim laf edebilir? Kankime laf edenin canını yakarım. net. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O değilde bana şuan bi sinir geldi hala kahvaltı yapamadım ondanmı acaba kanki manki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Dağ taraflarında güzel kahvaltı yeniyor diyorlar böyle dilden dile dolanıyor ünü napsak ya bizde mi gitsek incitoşumu da alalım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmadan asla olmaz! Bize kalpli fındık lahmacunlar yapar, yeriz ????? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
:d ben kankiloştummmm ne ara pampiş oldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neysemmm ahahah
Sağol cicim kankimm , yooo gayet şeker o bugün
Günaydın dadlim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bugün günlerin anlamı var tabisiiii çünkü yarın ben doğdum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. doğum günü arefem ondan bu mutluluk jsjsks
Panduflarrr bize huzur verdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. IF ailesi nazar edebilir o panduflara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonra kankitoşumuzun pandufuna bir şey olursa ne yaparız ?????
Evet bende istiyorum :$ benimki kırmızı olsun, saçlarım gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir kahvaltı hazırlayan bile yok?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaçıncı lahmacunlari yaptı kim bilir :o
Kankitom benim yaaaa gönlü de ne çok geniş cansın :$
Sana kim ne diyebilir kankiş ???? Hele pandufuna !!!!!
| Eveettttt neden bu kadar keyifli olduğumuzu şimdi anlamışlardır, çünkü yarın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mızın doğum günü! bize mutluluğu şimdiden geldi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Absent & AntepLi hazırlıklarınızı yapın yarın büyük gün. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaaaaa şuan bana bi gülme geldi kahkaha atıyorummmm sanada oldu mu aynısı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bazen insan tutamıyor kendini tipe bak egoya bak ssshhahahahgaghqa diyesi geliyor ama ben yine demiycem. Rezaledddd diyip gidiyorum burdan daha fazla kalamıycam gruba bakın size ne dicem burası kasmaya başladı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |