Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2019, 10:17   #8932
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

AntepLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sanada Günaydın Pampiş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sesimize Gel

:d ben kankiloştummmm ne ara pampiş oldum neysemmm ahahah

Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanada günaydın incilerin en kıymetlisi.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kim bilir bu saatte neresinden soluyo

Sağol cicim kankimm , yooo gayet şeker o bugün

Eva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güüü nayyyy dınnnn şekerler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Absent güne seda sayan gibi giriş yapmak istedim. Tsk.

Bugün ne kadar da tatlıyız poncigizzzzzz gerçi her zaman ki halimiz! Bu günlerin bir anlamı olmalı!!!1!1!!1
Gece de erkenden uyumuşum normal de böyle erken uyumalar bana göre degildi neolduysa artık o pandufları gördükten sonra oldu her şey o güzel panduflarını IF ailesi ile de paylaşmak istermisin Serkan cim ve aynısından istiyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yla benim civciv modeli olsun dslsdsls

Aaaaaa çok sakinim ve huzurluyum ne kadar da güzel bir gün. Öyle değil mi???? Kahvaltı yapabilirsem daha güzel olucak yoksa heran sinirlenebilirim ve o halim çekilmez olur, bilirsin.

Günaydın dadlim bugün günlerin anlamı var tabisiiii çünkü yarın ben doğdum doğum günü arefem ondan bu mutluluk jsjsks
Panduflarrr bize huzur verdi IF ailesi nazar edebilir o panduflara sonra kankitoşumuzun pandufuna bir şey olursa ne yaparız ?????

Evet bende istiyorum :$ benimki kırmızı olsun, saçlarım gibi

Bir kahvaltı hazırlayan bile yok?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaçıncı lahmacunlari yaptı kim bilir :o

Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Panduflar feda olsun size.. Çifter çifter alıyım adresi atın gruptan. Ama ne kadar ponçikler değil mi

Aman aman yok yok burda adım çıkar mazallah. O resmi gören ne demez bana

Kankitom benim yaaaa gönlü de ne çok geniş cansın :$

Sana kim ne diyebilir kankiş ???? Hele pandufuna !!!!!

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan