05 Aralık 2019, 09:56
|
#8930 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
güüü nayyyy dınnnn şekerler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Absent güne seda sayan gibi giriş yapmak istedim. Tsk.
Bugün ne kadar da tatlıyız poncigizzzzzz gerçi her zaman ki halimiz! Bu günlerin bir anlamı olmalı!!!1!1!!1
Gece de erkenden uyumuşum normal de böyle erken uyumalar bana göre degildi neolduysa artık o pandufları gördükten sonra oldu her şey Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o güzel panduflarını IF ailesi ile de paylaşmak istermisin Serkan cim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ve aynısından istiyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yla benim civciv modeli olsun dslsdsls Aaaaaa çok sakinim ve huzurluyum ne kadar da güzel bir gün. Öyle değil mi???? Kahvaltı yapabilirsem daha güzel olucak yoksa heran sinirlenebilirim ve o halim çekilmez olur, bilirsin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |