29 Kasım 2019, 17:16
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ülkemizde Çocuk Istismari Hakkında Düşünceleriniz Nedir ?
Keşke hep çocuk kalabilseydim. Daha dün kullandığım cümle, filmlerde dizilerde de arada geçiyor böyle şeyler.. Gerçekten insan çocuk kalsa her şey güzel olacakmış gibi hissediyor.. Ama bu konuda bahsedilen haberlere denk geldiğinde de bi' o kadar hiçbir şeyin güzel olmadığını, olamayacağını da düşünüyor. Olamayacağını demek belki yanlış. Belki de değil. Bunu yönetimsel olarak eleştirip hepimizin ortak düşünce sonucu bu durumda iyileştirme getirilebilme adına konuşabilir veya tartışabiliriz. Ama bunun sonucu yine insanlıkta bitiyor.
Örneğin, çocuk tacizine teşebbüs eden bir kişinin hadım edilmesinden bahsedelim. Bence gayet doğru bi' karar olur. Ama böyle böyle 1 2 kişinin hadım edilmesinden sonra bu konu tamamen ortadan kalkmaz diye düşünüyorum. Azalır ama bitmez. (Ayrıca islama göre erkeklerin hadım edilmesinin de yasak olduğunu duymuştum, tabi bu ne kadar doğrudur değildir biilemem. Ayrıyetten benim vermeye çalıştığım bir örnekti zaten.)
Ne derler, insanlık ölmüş. Net ölmüş. Yerle yeksan olmuş.. Bu olayların tamamen 0'a indirilmesi diye bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Öyle bir çalışması fikri düşüncesi olan bir arkadaş varsa buna da inanıyorsa gerçekten helal olsun umarım düşüncelerini,fikirlerini belli mertebede olan insanlara ulaştırabilir de böyle olaylarla bir daha karşılaşmayız.
Ece Ayhan ne güzel demiş; ne olurdu yani, bir sene de insanlık moda olsa.
__________________ NO RESPECT F**K PEACE. |
| |