22 Kasım 2019, 15:45
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Piyango talihlisi tuttuğu takımı satın aldı
İskoçya'da piyangodan 161 milyon pound kazanan Colin Weir, taraftarı olduğu Partick Thistle kulübünün yüzde 55 hisselerini satın aldı.
Birleşik Krallık'ta milli piyangodan büyük ikramiye kazanan İskoç Colin Weir, tuttuğu takım Partick Thistle'ın hisselerinin büyük çoğunluğunun sahibi oldu. Weir'in, hisseleri taraftarların kurduğu bir derneğe bağışlayacağı öğrenildi.
YÜZDE 55 HİSSE SATIN ALDI
71 yaşındaki talihlinin, kulübün yanı sıra Firhill Stadyumu'nun bulunduğu arazide bir holding satın aldığı da ifade edildi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Partick Thistle'ın yüzde 55'lik hisselerini alan Wier'in, piyangoyu 2011 yılında kazandığı ve o günden beri kulübe sürekli yardımcı bulunduğu aktarıldı.
163 milyon poundluk ikramiye sonrası taraftarı olduğu takımdan yardımını esirgemeyen Wier, sonunda takımın çoğunluk hisselerini almaya karar verdiği ve dün bu satın almanın gerçekleştiği belirtildi.
Haber, İskoçya 1. Lig takımı Partick Thistle'ın resmi sitesinden de duyuruldu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ensonhaber
__________________ Yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki;
ihtiyacın olmayan insanlar biriktiriyorsun.
İhtiyacın olmayan insanları kaybetmemek için, Kendin olmaktan vazgeçiyorsun... |
| |