Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2019, 15:34   #33
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: diShy Kimdir?

Dem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yardim etmeyi seven kibar nazik ve çok cana yakin biri ama bir turlu bir araya gelemiyoruz olaylar birakmiyor peşimizi. Ve herşeyden önce anne.

~ Hayat süprizlerle dolu Yağmur’cum ama gönüller bir biliyorum kafana takma en kısa zamanda güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin inşAllah

Malthus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeri geldi arkadaş oldu,
Yeri geldi dert ortağı oldu,
Yeri geldi savunan oldu,
Yeri geldi kardeş oldu...

Yeri geldi ben bir sevgili yapmaya çalıştığımda kız kardeşim gibi beni kıskanıp karşımda ki kızı doğradığı da doğrudur

Bunlar tabi ki önemli, anlamlı ve çok değerli şeyler. Günümüzde çokta görmediklerimiz.
Fakat benim için önemli olan bir şey daha var ki o da realde hiç görüşmediğimiz halde bunları yapabilen nadir insanlardan birisin. En büyük özelliğin GÜZELLİĞİNİN içinde gizlediğin SAMİMİYETİN olsa gerek.

İyi ki varsın,
İyi ki tanımışım...

Dilerim ailenle birlikte hayatta hep mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar geçirirsin.
Çünkü şu hayatta mutlu olmayı hak eden özel insanlardan birisisin.

Bende yerin çok değerli ve diğer insanların yerinden farklı. İnşallah birgün realde de görüşüp bir bardak çay içebiliriz.

Sağlıcakla kal

~ yaaa Hakaaannımmm

Ne günlerdi be ama çokta güzel günlerdi hakkaten şimdi böyle muhabbetler olmuyor insanların içi bozulmuş artık hep farklı yerlere çeliyorlar ama sen sen bende cok ayrısın her daim
Herşeyin iyisini ve güzelini hakediyorsun ki mevlam da çok aratmadan sana hepsini nasip etti dünya güzeli eşin ve prensesinle bir ömür yuvanda huzurlu ve mutlu ol İnşAllah cağnım benim

Valla tam niyetlendiğimiz günün ertesi gecesi miydi önceki günümüydü neydi beni tribe sokmuştun hatırlarsan !?! Neyse hatırladım gene çayla kurtaramazsın bu sefer ki Bak birdim iki oLdum oğlumla beni nerde ağırlıcaksın bilemem

Seviliyorsun

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver