Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2019, 21:01   #27
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: diShy Kimdir?

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakarya tayfasından, özü sözü bir olan, insanların yüzüne konuşan, İF'i ileriye götürmek için çok çalışan bir arkadaşımızdır.

Esra, Bulut'un anası, IF'in bacısıdır.

~ Hahaha Onurcuğum son isimli kısma anası bacısı diye cok güldümmm dedim bir an Onur cizgiyi bozdu Cağnımsın Admincim iyikim seni yamacıma istemişim , ailenle mutluluklar sanada her daim

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hanım efendiliği ve naif duruşu ile bildiğim hemen her durumda hemcinslerinin yanında duran biri ve iyi bir anne eşinlizle ve evladınlızla mutluluklar..

~ Zeynepcim ; teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Darısı başına Rabbim daha güzellerini sana nasip etsin

Sır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( : yanımda bulduugm saglam dostlardan bırı ve tabıkıde kısılıgı yasamı ıle ornek alınacak bır hatun (; sevılıyorsun hatun

~ Cağnım hatun her zaman elimden geldiğince seve seve , sende seviliyorsun

Syst3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim kıymetli dostum. Aslında söylemek istediğim çok şey var lakin yazımı kısa net tutmak istiyorum. Forumu gözü kapalı teslim edeceğim birisi olduğunu daha iyi anlıyorum. Kısa süre içerisinde tanımama rağmen iyi ki tanımışım , keşke daha önce tanısaydım dediğim birisin. Kalbi gönlü güzel insan. Varlığın hep daim olsun. Her zaman yanındayım. Çok seviliyorsun. Ufak yeğenimi öp benim için. Sağlıcakla.

~ Güvenin , inancın ve dostluğun için ne kadar teşekkür etsem az sana , bendeki yerini herkes bilmese de sen biliyorsun eminim , geç ama iyiki tanışmışız , Her daim yanındayım cağnım benim , Öptüm bile cok teşekkür ederim

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver