|
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı
|
Esra hanım evli, mutlu, çocuklu ve hayatı delidolu yaşayan iyi bir insan bence. Bulunduğu ortama keyif katar, aynı zamanda forum yöneticiliği işini severek ve sevdirerek icra eder.
Oğluşu Bulut'u fotoğraflarından ben de görme şansı yakaladım ve (maşallah) çokzel bir evlada sahip. Diliyorum ki ailesi ile birlikte kalpleri gibi temiz ve bembeyaz bir hayat sürerler...
|
~ Ay çok tatlısın @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepbirlikte güzel bir ortam oluşturduğumuza ve birlikte daha güzel işler başaracağımızdan şüphem yok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için misli misli seninle olsun
|
Mylife Nickli Üyeden Alıntı
|
Çok uzun yıllardır tanıdığım zeki bir kadındır.
|
~ Teşekkür ederim Ali epey uzun zaman oldu hem de
|
mCx Nickli Üyeden Alıntı
|
Güzel mi Güzel Bir Annedir ...
Hanımefendi Çok Kibar Tatlı Bir Hanımefendir ... |
~ Ah canım modcuğum gece olsada @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] falları açsa burcumu okusam diye dört gözle bekliyorum
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için daha güzelleri senin olsun
|
FthzL Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok eski dostum, uzun süre görüşememiş olsak bile her zaman karakterli duruşuyla sevdiğim dostumdur.. Son görüştüğümüzde evli bile değildi, şimdi evli mutlu çocuklu.. Boncuğu da o kadar tatlı kii, hani yaşları tutsa nasıl olsa aynı şehirdeler diye kızıma kaçırabilirim, ama yaş tutmuyor işte..
Allah seni eşine ve evladına, onları da sana bağışlasın dostum, seviliyorsun duruşu güzel kadın.. |
~ Fatihcim evet cok uzun zaman sonra tekrar seni burda görmek varmış kısmette ne cok değiştik ama kaldığımız yerden devam eden dost muhabbetinin tadı hiçbişeye değişilmez ah o minnoşu yicemmm zaten hatırlatma
~ Güzel sesli hatun seviliyorsun
|
Eftamintokoftiden Nickli Üyeden Alıntı
|
? ? ?
Ben amcası olaraktan bu olaya el atıyorum ve bu yorum atılmamış varsayıyorum..
Not: Hesaplarımızı cia kontrol ediyormuş ve ele geçirmişler mesajı ciddiye almayınız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir tam tanımıyorum ya da tanıyorum mu yoksa, hiç yorum yapasım gelmedi daha sonra belki uğrarım. |
~ Hadi bakalım amcası , ee Bulutun da dayısı oluyorsun hiç oldumu şimdi bu , çok kabasın her zaman ki gibi
|
KartaL Nickli Üyeden Alıntı
|
Eskiden de olduğu dost cana yakın pek muhabbetim ilk dönemler yoktu ama tanıdıkça dost olduğunu anlıyor insan elinden geldiği kadar destek oluyor.
İyi bir anne iyi bir hanım efendi.. başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] patron.
|
~ Şahinim , daha da güzel günlerine ortak olma sansımız olur inşAllah kalbin gibi olur hayatın , Damlacığımla bir ömür mutlu olursunuz
|
Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
|
Yüreği güzel bir kardeşimiz Rabbim yüreğine göre eş ve evlad vermiş her daim istikrarını bozmadan devam eyler yaşamını gönlü güzel insan kavgalar edilir aralarda mesafeler olur ama yılların dostluğu ayrıdır...
|
~ Eyw kardeşim uzun zaman oldu haklısın , teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin
~ İnciiiimm
forumda yokluğunu en çok hissettiğim , çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için sende bende ki yerinin ayrılığını gayet iyi biliyorsun , iyiki tanımışım seni güzel sesli hatunum iyiki varsın , Seviliyorsun
Daha güzelleri senin olsun ve darısı başına olsun
|
Che Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam samimi, cana yakın açık sözlü kalbi güzel bir ablam.
Allah eşiyle ve çocuğuyla bir ömür mutluluklar nasip etsin.
|
~ Cağnım çok teşekkür ederim , hep birlikte inşAllah güzel dileklerinin hepsi ve daha fazlası seni bulsun darısı başına olsun