04 Kasım 2019, 10:25
|
#21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: diShy Kimdir?
| Armerian Nickli Üyeden Alıntı
|
Esra sevimli iyi birisidir. Yıllar geçmiş olsa da değişmeyen bir kişiliği vardır. Herşey gönlüne göre olsun ircd nin deli kızı |
~ Gökhancım , Irc zamanlarımız geçti artık ama evet o zamanlar gençlik vardın Çok Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
| Risque Nickli Üyeden Alıntı
|
Gördüm kadar ile sakin.
| ~ Ah modcuğum sen pek sakin olmayan hallerime denk gelmedin demekki , Çok teşekkür ederim
| Ares Nickli Üyeden Alıntı
|
Cok eski bir arkadasim, Esiyle ve evladiyla bir omur Mutlu olmasi dilegiyle.
| ~ Çok teşekkür ederim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , darısı başına artık
| Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
|
Çok eski bir dost, her zaman takdir ettim bir kişiliği var Allah da bozmasın. Çocugu ile bir ömür uzun ömürler dilerim. sevgiler
| ~ Şener sanırım megada beraberdik evet baya zaman oldu , Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için darısı başına
| `She Nickli Üyeden Alıntı
|
Kibar ve hanım efendiliği duruşu ile bildiğim iyi biri ve iyi bir anne eşinlizle ve evladınlızla mutluluklar )
| ~ Canım teşekkür ederim senin hoşluğundan hepsi inan , darısı ve daha güzelleri senin başına olsun
| Kutay Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRCd ve Forumda bulabileceğiniz en iyi DOST,ARKADAŞ,SIRDAS aslında kelimeler yetmez onu anlatmaya
Uzun zaman önce tanıdım ve zaman, hayat ve ortamların zerre kadar etkilemediği ve etkileyemecegi duruşunu ve çizgisini bozmayan nadir insanlardan.
O bir ANGEL
Saygılarımla...
|
~ Yaa @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben de seni buralara yazmaya sığdıramam heralde cağnım benim iyiki iyiki tanımışım seni , sesi neşe veren adam ! Seviliyorsun canım benim
| ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
|
iyi, dürüst, yardımsever vs. vs. böyle uzatabiliriz tüm iyi niyetli kelimeleri.. Çünkü hepsini hak ediyor..
| ~ Doğancığım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ama inan herşey karşılıklı senin saygım duruşun herkese örnek olmalı bence forumumuzda iyiki varsın , Seviliyorsun
| xena Nickli Üyeden Alıntı
|
Kısa süreliğine tanıdığım kadarı ile neşeli, sempatik ,eşine ve çocuğuna düşkün (ahhh bu çocuğu sürekli ısırasım geliyor , kuzucum benim. ) , yardımsever lakin kızdığı vakit yumruğunu masaya vurup , olayı çözmeden peşini bırakmayan, dürüst sevilen bir arkadaşımız. Hayatında başarılar dilerim ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim , seviliyorsun.
|
~ Buketim Birlikte çalışmaktan keyif aldığım insanlar hepinizin yeri ayrı ayrı seninde öyle çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için darısı başınaaa fıstık ~ Oo Ahmetciğim cağnım benim , özü sözü bir Ahmet ! Yıllardır iyiki varsın
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
| |