Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbeti iyidir. Güzel boş yapar. Şımardı mı takılın eğlenirsiniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] whois çekip duruyor bu sıralar hadi bağalum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nişana gelemedik o daveti düğüne saklıyorum ama tekrardan bekliyorum öyle bir şey bakalım gelecek mi.. beşiktaşlı olmasına rağmen tanıdığım kadarıyla sevdim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk başlarda benden pek hoşlaşmadığını düşünüyorum ama şimdi hallettik gibi he ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Erencim biraz denişik.. Beni sattı hala söylerim. Bursa'ya dönünce bi' iskender yeriz bu sefer ??
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hiç tanımadığım halde gittim birlikte kahvaltı yaptık. Hala konuşuyor musun neden Yalova'ya gitmedik diye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eğlenceli bir kişilik sanal alemdeki kadınlardan biraz biraz farklı..
__________________ NO RESPECT F**K PEACE.
Konu RLNdL9 tarafından (22 Ekim 2019 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
|