Once edebini bilerek konuş aciz insan diorsun küfür nerde etmişim ? hala terbiyesizlik yapıyorsun ön yargılı olmayı birak sunucu yonetirken komutlarıda ögren bir zahmet sana yukarda izah ediyorum. neden direk konu açıp kesin konuşup suçluyorsun=?
Jiyan benim 544 *** 52 01 sen küfür etin demedim yanış yazmış ola bilirim..
Diyorumki sitesine reklam gidenler gelip sormadan direk odalarda küfür ediyor..
insan düşünür bu kişi nie gelip oda reklam atsın burada bir sorun var özelere atmıyor neden direk
odalara atıyor sence burda bir sorun yok mu?
2. sayısız kişi geldi help durumu izah ettik hala izrar ile mevsim nicki burda odur deniliyor ayip bir şey bu
açıklıyoruz anlamıyorlar da çoğu kişi geldi gibi reklam atıyor küfür ediyor bahsi geçen 100 siteye reklm atılmış
allah aşkına benim pkk ne alakam var ? konu bumudur yani böle ahlaksız karalamamı olur ?
3. Neden sunucuya gelip soru soruyolar ki yasaklayın spama alın reklamı sayısız cözümü var özlemsohbet özlem sohbet ozlem sohbet gibi spama alına bilinir mevsim kelimesi yine aynı şekilde.
4. daha önce konu açılmış duyuru yapılmış kimse şikayet etmeden zaten konuyu açmışım. demişim ki bir şahız bunu yapyor she nicki ile şimdi mevsim ile yapıyor.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:03 -->-> Daha önceki mesaj 00:55 --
|
FthzL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu köpekliği yapanları biliyorum, kendileri Coder diye geçinip elindekinin kıymetini kaybedince anladıktan sonra o elindekini tekrar kazanacağını düşünerek ağzı salyalı şekilde saldırı yapan karaktersizlerdir. Biz gonul.net olarak bunu yapanları tespit ettik, şimdi onlar adamım diye mahkeme mahkeme dolaşsınlar, avukatımız gereken işlemleri yapmaya başladı bile.. Bu vesileyle buradan yazayım sizin gibi çapulculara meydan vermeyeceğiz, ağlayın sızlayın kendinizi yerlere atın fark etmez, senin ve yanındaki avanelerinin karakterini biliyoruz, siz hepiniz Şapka tek! Buyrunuz efendim hiç fark etmez.. |
Yapanlar kimler sevgli kardeşim emin konuşmusun yapanın asi olduğuna dair bilgi vermişiz. mobil apleten version cektigğinde çıkan bilgide beli modelde ve kaldıki daha önce konu açılmış inenlerine girceğim vs hayırdır ? yapan kişin telefon nosunu vereyim öyle dava aç ip beli turkcell ve telefon modeli beli konu zaten açılmış davayı zaten açmışız
kardesim yerimiz beli ayip senin bu soyledigin sözler kesin konuşuyorsun kim reklam yapıyorsa ondan kotusu yoktur kim ona yaptırıyorsa da.
Ben reklama asla izin vermem öyle adamı yanımda barındırmam bile bukadar net konuşuyorum sevgili kardeşim gel çayımı iç anlarsın nasil biri olduğumu. bir çakal reklam atiyor bunun faturasını bize neden kesiliyor. olur mu bu?