Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2019, 21:44   #24
EypiO
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: OzlemSohbet.Com Reklama Çıkmıs Reziliik..

Merhabalar

Sitemiz adına çeşitli sohbet odalarına She nicki ile reklam yapılmaktadır. oysaki bizimle hiç bir ilgisinin olmadığını defalarca ifade etmemize ragmen kendini bilmez kisiliksiz karketersiz bazi kisler gelip odalar içinde She arkadasimiza ailesine küfür ediyor peki bu adalet mi ?

spama almak zormu site adını ? veya gelip ip vermek zor mu sormak zor mu gelip she ipni istemek zormu
ayip değil mi yani simdi ben gidip başka site adına 100 siteye reklam atsam bu yüz kişi gidip küfür mü edecek o site sahibine saldırımı yapacak..

insanda allah korkusu olur gözünle görmemişsin asin yaptığı reklamı engeliyemip gelip siteye saldırmak küfür etmek karektersizliktir. yapılan kabul edilmez. bu site sahipleri insan gibi gelip konuşsa sorsa yardım cı oluruz asiyi engeleriz birikte fikir sunarız.

aSii denilen şahsiyetsizi bir çok sunucu sahibi bilir. ve kendinize mahkeme yolu ile davabile açtık dava sürüyor bu kisiliksiz adam bizim adimiza sitelere girip reklam atiyor odalara

ip bilgileri beli turkcell hat kullaniyor 178.**.** 188.**.* 5.**.* benzeri ipler kullanıyor..

Telefon modeli FIG-LX1 ve bizde yasaklı bu şahız aynı zamanda not5 kullanıyor.

21:19] <irc.Mobilcet.Com> [Spamfilter] aSiBaba!Mobilcet@5.**.***.*** matches filter 'FIG-LX1': [NOTICE M-bot: 'VERSION qwebirc v1.01 3728150984 2308877392 null copyright (C) 2008-2014 Chris Porter and the qwebirc project -- native -- Mozilla/5.0 (Linux; Android 9; FIG-LX1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/75.0.****.*** Mobile Safari/537.36'] [asit]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Böyle bir reklam olayı daha öncedende olmuştur ön yargı yerine sunucumuz'un #help odasından gelip sorabilir, bilgi alabilirdiniz burada daha öncedende dile getirdik reklam'a ihtiyacı olan IRC sitesi değildir, Ozlem Sohbet Yönetimi Olarak kabul etmiyoruz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizide tanımıyorum, ama maydonozluk konusunda çığır açmışsınız, buradan Net'ce belirtiyoruz, IRC'mız adında değildir, IP - Telefon Modeli - Vb gerekçelerle yasaklanıp o saldıran kişi ise insanların kişisel bilgisini dağıtan aSii isimli bir sanal lamer'idir, bu tarz şeyler, tüm sohbet sunucularında olmaktadır böyle galyana gelip, saldırı vb ayıp şeylerdir diyorum Hayırlı akşamlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver