@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumda net olarak sevdiğim kişilerden. Samimiyetinden asla ödün vermez.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum lakin yayıncı bir arkadaşımızdı sanırım. Güzel yayınlar dilerim...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanıyamadım maalesef.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Halimi hatırımı sormaz oldu ama ben seni yine de seviyorum kız.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Jokerle özdeşleşmiş arkadaşımızdır. Nickini her okuduğumda eftamin kısmına dilim dönmez, metanfetamin derim. Ona niye dönüyor diye sormayın shshsh...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma ilk geldiğimden beri edindiğim sağlam dostlarımdandır. Kalbi pamuktur, pamuk. Bir de çok vefalıdır...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bulunduğu şehiri aşırı sevmiştim. Özellikle Ayder yaylasının en tepesine çıkıp, bayır aşağı yuvarlanmıştım shsh. Kendisiyle aynı fiili gerçekleştirmek isterim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Vio benim gözümde tam bir atom karıncadır. İş disiplini ile tanırım, kendisini bu yönüyle de severim.