Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2019, 04:18   #32
Narcos
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ortam.com u kapattım

Aralarda beceremedi, başaramadı, yapamazsın, sen ne anlarsın, çekil git artık dediğiniz adam Türkiye'de irc alanında öncü olmuş isimlerden birisidir. Tartışmasız ki bugun ircden bahsederken mutlaka @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iştirakı bir domainden söz açılır. Sohbet.net olur muhabbet.net olur chat.org olur şuan yazmadığım bir çok anlı şanlı domainler, bu gün piyasada dolaşan ve sıralamalarda olan bir çok keyword domaininde ilk sahiplerinden birisidir.
Belki rekabete girmek istememiştir, belki karşılığını alamayacağını düşünerek maddi yada manevi olarak belkide harcayacağı zamana ve enerjiye bakıp daha farklı alanlarda iş yaparım diye düşünmüş olabilir..
Bu gün Türkiye'de en büyük isimlerden birisi olan ZaiL bile sunucu açmıyorum yada vaz geçtim deyip kenara çekilirken her gün onlarca sunucu açanları ve bir şekilde "üç ayda kralız olm deli gibi kanal admin satarız" hayalleri besleyip sonra hüsrana düşmelerinide ilgiyle izliyorum..

ZaiL neden bırakmış yada neden vaz geçmiş belkide korkmuş kaçmıştır kim bilir ama unutmayın ki şu İF bile ZaiL iştirakıydı bir dönemler, bence başarısız oldu gözüyle bakmak yerine haklı sebepleri nedeniyle baz geçmiş diyebiliriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver