Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2019, 13:19   #14
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Feronia Kimdir?

Hello

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dusuncelerin ve konu icin cok tsk ederim, eksk olma
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... eskisi kadar degil, kotu gun dostum yerin ayri bende ...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saolasin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - cok tsk ederim arkadasm, amin hepimize insallah
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] thank you very much
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -kisa surede tanidigim, ama o kisa surede 40 yillik arkadasim gibi.. iyki varsin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tesekkur ederim eksk olmayin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], saolasin.. ayni seyi bende dusunuyorum sizin icin ❤
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. no worries my friend, yazmis kadar oldum arkadaskm iyki varsin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], saolasin sizlerde benim icin oyle.. burasi ikinci ailem gibi oldu yillardir ..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tesekkur ederim canm, kalbinin temizligi gibi karsina hep iyiler ciksin insallah
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... saolasin sizlerde oyle, eksk olmayin
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cok tsk ederim.. sizlerde oyle , amin insallah hepimize..

Cok saolun ❤

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet