Hello
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dusuncelerin ve konu icin cok tsk ederim, eksk olma
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... eskisi kadar degil, kotu gun dostum yerin ayri bende ...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saolasin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - cok tsk ederim arkadasm, amin hepimize insallah
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] thank you very much
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -kisa surede tanidigim, ama o kisa surede 40 yillik arkadasim gibi.. iyki varsin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tesekkur ederim eksk olmayin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], saolasin.. ayni seyi bende dusunuyorum sizin icin ❤
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. no worries my friend, yazmis kadar oldum arkadaskm iyki varsin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], saolasin sizlerde benim icin oyle.. burasi ikinci ailem gibi oldu yillardir ..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tesekkur ederim canm, kalbinin temizligi gibi karsina hep iyiler ciksin insallah
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... saolasin sizlerde oyle, eksk olmayin
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cok tsk ederim.. sizlerde oyle , amin insallah hepimize..
Cok saolun ❤