22 Eylül 2019, 17:27
|
#12 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * Nutella
| Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cımm.
Dilerim bu yaşın sana mutluluk, huzur ve başarı getirir. Hayata değer bir yaşam,
Sevmeye değer bir aşk,
Dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.
Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma!
Doğum günün kutlu olsun. | Yaa çook mutlu oldum. Ne kadar güzel dilekler bunlar.
Çok teşekkür ediyorum canımcım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum ablacım.
*Amin, İnşaAllah diyorum güzel dileklerin için. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Amin, teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ediyorum çok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok teşekkür ediyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24 -->-> Daha önceki mesaj 17:22 --
| PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nice sagLikLi.. HuzurLu.. mutLu yiLLara guzeLim..
İyiki tanidim Seni guzeL yurekLim..
İyiki varsin Sen Canim Benim..
Hic degisme oLurmu..
Dogum gunun kutLu oLsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’m.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ahh ablaların gülüü..
Esas ben iyi ki tanıdım seni. Çok güzel birisin. Hayatımda sayılı kişiler arasında yer alıyorsun. Çok mutlu oldum.
*Yaptığın gönderilere ba-yıl-dımmm.!
Çok teşekkür ediyorum Ablamm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25 -->-> Daha önceki mesaj 17:24 -- Abuuu yaa, sen unutuverdin demi doğum günüsümü. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Abilerin abisi, cansın. Şaka bir yana. Çok teşekkür ederim. Yahu çok sevindirik oldum. ^^
İyi ki varsın abimm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:25 -- Çok teşekkür ediyorum canımcım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ediyorum çok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |