Konuyu hala anlamamış olmama rağmen, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tayfasına ithafen yazılan yazıları gördüğümde, o tayfanın başında gelebilecek insanlardan biri olduğum için yazma gereği hissettim. Çünkü tayfalık! Bu arada hiç konuya başlamadan lütfen yazılarınızı paragraf halinde yazınız. Tez yazmaya alışan beynim, uygunsuz yazı türlerini görünce kırmızı alarm veriyor. Yormayın beni!
Bu forumda her yönetim döneminde en büyük problem ''yönetim benim'' anlayışı olmuştur. Değişen bir şey olmadığını da görüyoruz. Bu arada, ''değerli zamanımızı alıyorsunuz, bir çarpıya bakar işiniz, siz kimsiniz, önemsemiyoruz burayı ve sizleri'' diyen çok sevgilim yöneticimizin, ''ben yönetimim, sizi banlarım'' demesinin nasıl abes olduğunu anlatmayacağım. Yönetimin diğer üyeleri de normal üyeler de bunu görebilecek kapasitedelerdir diye düşünüyorum. Bu arada melonun dediği gibi, banlamanız bizim için hiç önemli değil. Biz zaten görüşüyoruz yani? Banlanmak bize bir şey kaybettirmez, kime ne kaybettirir herkesin kendi takdiri. Aynı şeyleri yazmayacağım artık.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın rankına gelince, kendisi bu forumda iki cümleyi bir araya getiremeyen üyeleri, paragraf paragraf yazıları ile döver. Bunu üstteki üyenin ayakkabı numarasını tahmin edenlere sormayacağız gençler! Aaa ünlem yaptım. Pardon. Yönetime ünlem yapmak mı ben kimim hadsiz!
Bugüne kadar tüm sanal platformları eğlence aracıyla kullandık, bu yüzden de bu platformları aşırı ciddiye alanlar tarafından delicesine eleştirildik. Ancak şunu belirtmekte fayda var, buraları eğlence aracı olarak kullananlar, ''ben yönetimim sizi banlarım'' diyenler değil, ''banlayabilirsiniz sorun değil'' diyenlerdir ve biz her zaman ikincisi olduk. Oha ne güzel böyle gaza geldim, bir an kendimi kitlelere sesleniyormuşum gibi hissettim. SEVGİLİ HALKIMM!!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten gerekli her şeyi, tayfasının da katıldığı şekilde anlatmış. Yorumlar arasındaki narinlik, saygı, anlatabilme yeteneği(allahım ne kadar mükemmeliz) farkı her şeyi ortaya koyuyor.
Anlarsanız da banlarsanız da keyfiniz bilir.