Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2019, 10:44   #8094
oMeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Bir Cuma günü Foruma girip neler olmuş diye bi bakmak istediğimde gördüklerim karşısında baya üzüldüm. Hepinizi sever sayarım hepiniz arkadaş dostumsunuz, Şunu unutmayın ki kimseye karşı bi art niyet yok bi küskünlük yok bi dargınlık yok. Hatalar varmı var hepimizde var hepimiz yapıyoruz, Onore edebilirmiyiz bence ederiz. bi yerde bi yanlış durum var son günlerde özellikle denk geldiğim keyfi banlar atılıyor diye bi eleştiri söz konusu. İstatistiğe baktığımda Son 1 ayda sadece Multi üyeler haricinde 1-2 ban görüyorum evet 1 veya 2 ban. Ve banlanan üyelere baktığımda keyfi bir ban (uzaklaştırma) ya denk gelmediğimi görüyorum. Tamam vurun, eleştirin, kötüleyin lakin ezbere her denilenede inanmayın lütfen. Ben yıllardır minumum 50 kullanıcının 40 ında ben bu yönetimi beğeniyorum bu yönetim haksızlık yapmıyor dediğine şahit olmadım. Hangi yönetim olursa olsun en fazla 4-5 kişi o yönetim ile ilgili olumlu konuşmuştur. Tekrar etmekte fayda var biz çok iyiyiz demiyorum ama çok haksızlığa uğradığımızı ne yazık ki görüyorum. Kaos ortamını sevmedim hiçbir zaman desteklemedim desteklemeyecem de. Sizlerden ricam Forumun keyfini çıkarıp daha fazla birbirinizi kırmamanız ve ikili tartışmalara girmemeniz, Çünkü hepinizi tanıyorum hepinizin bende ayrı bi yeri ve değeri var. Onun için nahoş bi durum söz konusu olduğunda raporlamanız ve bizimde o rapor ile ilgilenmemiz gerekmektedir. Cumanız mübarek gününüz güzel olsun..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver