|
xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Insanlık ölmemiş mesela çok iyi anladım, vicdan kelimesi varmış çok iyi anladım, tek başına olabilmek varmış, duygular varmış, düşünceler varmış, ciddiyet varmış, eğlenmenin bile dozu varmış, hakaret edilmeden ufkunun genişliği varmış.. tüm güzellikler bizde varmış çok ciddi durum gerçekten. Ben çok mutlu olduğumu anladım..
Insanın kişiliği, özünde belli olurmuş, bir kelimede bir gülücükte vs vs ..
Bende insanlığı anladım her mevzuda.. gördüklerimde ise insan olmadıklarını gördüm ve çok mutluyum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen Hep gül @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım gülmek yakışıyor sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
|
diShy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben hep gülüyorumm genelde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ay bugün aslındaa aşuremi de yaptımmm tatlı tatlı kaç kase yedim hatırlamıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onun ağırlığı bastırdı şimdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ellerine sağlık afiyetler olsun canımcım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] günlerdir aşuree diyordu onada gönderseydin keşkee
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.