Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2019, 00:09   #8081
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Insanlık ölmemiş mesela çok iyi anladım, vicdan kelimesi varmış çok iyi anladım, tek başına olabilmek varmış, duygular varmış, düşünceler varmış, ciddiyet varmış, eğlenmenin bile dozu varmış, hakaret edilmeden ufkunun genişliği varmış.. tüm güzellikler bizde varmış çok ciddi durum gerçekten. Ben çok mutlu olduğumu anladım..

Insanın kişiliği, özünde belli olurmuş, bir kelimede bir gülücükte vs vs ..
Bende insanlığı anladım her mevzuda.. gördüklerimde ise insan olmadıklarını gördüm ve çok mutluyum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mutlu olmana sevindim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tüm güzellikler hiç eksik olmasın etrafında

diShy Nickli Üyeden Alıntı
Sen gül diye heppp bunlarrr @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ee sende gül biraz, seninde hakkındır

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...

Konu ZaLim tarafından (20 Eylül 2019 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver