20 Eylül 2019, 00:04
|
#8080 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| hahahah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yalnız hanimefendi büyük bir çelişki var. Forum huzurunu kaçıran biz üyeler mi yoksa siz ve yönetiminizdekiler mi ? Zira epey üye girmiyor foruma, sizce üyelerden dolayı mi yönetimden dolayi mi ? Elinizi vicdanınıza koyup öyle bi' cevap verin pls.
Ayrıca yönetici birinin bu üslupta yazıyor olması da çok yanlış. Yapamıyorsanız yönetimi iyileştirecek birilerine bırakmanız daha doğru olur. Böyle tehditvari konusmalar kadar nahoş bir şey daha da yok, kimse bu foruma giremediği için buhran içerisinde olmaz. Bu tehditvari yaklaşımınız ne kadar aciz olduğunuzun göstergesidir.
Gelelim melosumuzun ranki hakedip etmediğine ;d yahu bunun kararı sizin keyfinize kalmış olsaydı ohooo.. yani bizler melo'nun emeklerini biliyoruz ve paylaşımları da mevcut. Yönetiminizdeki birçok kişiden cok daha fazla emeği mevcut şu forum için bunu yargılamak size düşmez. Hem rank olsa ne olmasa ne sanki sizin teveccühünüze kalmış bir şey gibi konuşmuşsunuz birde.
Açtığınız konulardan görülüyor zaten kimin ya da kimlerin işsiz olduğu;d biz epey eğlendik sayenizde tşk. Jxjxjxj
|
Aa ne oldu şimdi sabahtan beri at koşturuyorsunuz sağa sola laf atıp sataşıyorsunuz ; siz yapınca doğruda başkası yapınca yalnış mı neden dokundu ki bu kadar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben tehdit etmem , sizler kimsiniz ki hayatımda ne yeriniz var da sizi dert edip tehdit edeyim yahu şu sağdaki çarpıya bastığım anda burda kalıyorsunuz , bukadar ciddiye almayın ya kendinizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oradan bakınca nasıl duruyor bilmem ama şu an yönetim ; Benim
ve kimseyi tehdit etmem huzurumuzu bozana yapacağımızı söyledim , yapacağım da , bu kadar yeter sanırım; değerli vaktimi daha fazla çalmayın lütfen.
İyi Forumlar.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
Konu diShy tarafından (20 Eylül 2019 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
|
| |