Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2019, 22:44   #8073
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

hahahah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baya şey kaçırmışım bende bu süreçte jxjxj juju'şkom biz bile doğru düzgün anlamadık ne olduğunu düşün yani o kadar şeffaflardı;d birde sende gelirsen altından hiç kalkamazlardı bir şeylerin o yüzden yani zihnini boş insancıklar için yor istemedik;* birde sana bir video atacağım muhakkak izle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ayrıca kendi aranız da bi güzel eğlenmişsiniz, muhabnetini yapmışsınız bir şeylerin de diğerlerine ne oluyor onu anlamadim ;d boş yapıp durmuşlar Akbaba misali. Az ötede ötünde rahatsız etmeyin pls. ;d

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'şko arada boş yalanların postlarına gülmekten yazdıkların uçmuştur ahahah nasıl olsa anlamayacaklardı iyi olmuş bebeğim;* <3

Birde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım biliyorsun ki anlama noktasında baya zorlanıyor bazı üyeler daha mı basit ve kısa tutsan anlatımlarını zira olan beyinleride infilak olacak diye endişelenmekteyim jxjxjxj

Saygılar, sevgiler hoş kalın;d

Sümoşum emin ol biz bile anlamadık ama bir şeyler saçma olunca tutamıyoruz kendimizi, şu an ne oldu ne bitti kimsenin haberi yok, muhtemelen arkalarda konuşuluyordur, tabii biz kimiz ki bize anlatılsın... :p

juju Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavga bitti mi? Kaostan uzak kalmak beni üzdü.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen prensesliğini bozma. Sen Ziyagil ekibindensin kendine gel!

jujuşkom inan yokluğun hissedildi, bir başka kaos için randevu talep edelim de omuz omuza savaşalım, gerçi cephenin biri biz olunca ötekilere pek bir şans tanınmış olmuyor ama napalım....
**
bu arada rankımı geri eklemişler, çok duygulandım! herkese benden ülker çikolatalı gofret.
gündüz egonuz tatmin olduysa şimdi yeniden alabilirsiniz arkadaşlar, bu renk bana gitmiyor zaten, teşekkürler efenim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık hanginiz bakıyorsa buna ilgilenirsiniz, az ciddiyet!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver