Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2019, 19:10   #8066
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malesef tekrar ediyorum sanırım okuyamadın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kimse orada kahvaltı ısmarlatamadı ısmarlatamaz da
ben eiffel65 im Kuleden MErkez rahat olsun herkes
hiç boşa düşünme yorma kendini boşa kürek çekmiş olursun yorulmuş olursun bence de deneme arkadaş. Maalesef hiç şansın yok

Hemde hiç şansın yok

üzgünüm hiç şansın yok

Kusura bakma

Senin kocanın evi yok, kocanın evi yok ki, beni çıldırtmak mı istiyorsun senin kocanın evi yok deseniz daha az üzerdi...

Hayır böyle dedikçe de ısmarlayacağına emin oluyorum ama kahvaltıda zorlama olmaz şimdilik gidiyorum, kulenin devrildiği bir gün yine geleceğim...
Senin serpme kahvaltın yok, kahvaltın yok ki... beni çıldırtmak mı istiyorsun melo?
Kusura da bakarım ben valla, bakıyorum ama değişen bir şey yok... Gidiyorum ben cidden, bugün çok yordu forum beni

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver