19 Eylül 2019, 19:10
|
#8066 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Malesef tekrar ediyorum sanırım okuyamadın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kimse orada kahvaltı ısmarlatamadı ısmarlatamaz da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben eiffel65 im Kuleden MErkez rahat olsun herkes Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hiç boşa düşünme yorma kendini boşa kürek çekmiş olursun yorulmuş olursun bence de deneme arkadaş. Maalesef hiç şansın yok
Hemde hiç şansın yok
üzgünüm hiç şansın yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kusura bakma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Senin kocanın evi yok, kocanın evi yok ki, beni çıldırtmak mı istiyorsun senin kocanın evi yok deseniz daha az üzerdi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayır böyle dedikçe de ısmarlayacağına emin oluyorum ama kahvaltıda zorlama olmaz şimdilik gidiyorum, kulenin devrildiği bir gün yine geleceğim...
Senin serpme kahvaltın yok, kahvaltın yok ki... beni çıldırtmak mı istiyorsun melo?
Kusura da bakarım ben valla, bakıyorum ama değişen bir şey yok... Gidiyorum ben cidden, bugün çok yordu forum beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |