Cevap: Genel Sohbet
Elim tepki butonuna gidip gidip geliyordu Fatih Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Allecra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | iyi bişi mi dedin kötü mü sjxjsxs pek şey edemedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama işin içinde ben varsam her şey güzel olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen varsın üç yumurta var bir bardak şeker var kötü olurmu hiç yaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gezi parkına çevirmeyelim burayı ,litfen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fatih hayırdır? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:00 -->-> Daha önceki mesaj 08:58 -- @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] msjini duzenledigin için benim alıntım da tuhafliklar oluştu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |