Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2019, 00:05   #1
Çevrimdışı
KaraDeniz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PSG, Real Madrid'i rahat geçti




Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nun iki favorisini karşı karşıya getiren maçta gülen taraf PSG oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde Paris Saint-Germain, Real Madrid'i konuk etti. Ev sahibi ekip Real'in eski oyuncusu Angel Di Maria (2) ve Meunier'in golleriyle 3-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekipte Kylian Mbappe ve Edinson Cavani sakatlığı nedeniyle forma giyemezken Neymar ise cezalı olduğu için sahada değildi. Yeni transfer Mauro Icardi ise ilk 11'de oynadı.

Maçın ilk yarısında rakibine hem oyun hem de skor anlamında üstün gelen PSG, Angel Di Maria'nın 14 ve 33. dakikalarda attığı iki golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Real'in Gareth Bale ile 35. dakikada bulduğu gol, Galli oyuncunun topu elle kontrol etmesi nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

İkinci yarıda da rakip kaleyi tehdit eden PSG, İspanyol devini zor durumlara soktu. Real'in zaman zaman geliştirdiği hızlı hücumlar tehlike oluştursa da konuk ekibi maça sokacak gol bir türlü gelmedi.

Maçın duraklama anları oynanırken gelişen PSG kontratağında Thomas Meunier'in attığı gol maçın skorunu tayin etti ve PSG sahadan 3-0'lık zaferle ayrıldı.

Grubun ilk maçında Club Brugge ile Galatasaray 0-0 berabere kalmışlardı.
kAYNAK AA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver