Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
| hahahah Nickli Üyeden Alıntı
|
Yönetimin keyfi banlamalari ile ilgili düşüncelerin nedir ?
Forum resmi kurumlardan bile daha katı değil mi ?
Devlet dairesi yönettiklerini düşünüyor olabilirler mi ?
|
Ben böyle şeylere karış(-a)mam. Sevmem böyle konulara dahil olmayı maalesef, çünkü çoğu şeyden sonradan haberim oluyor.
Yönetim konusuna değinirsem ; Herkesin bir yeri yönetme şekli farklıdır. Kimisi çok alçak gönüllü, kimisi sert yapıdadır.
*Ama dediğim gibi, bunlara dışarıdan birisi ve pek de kavga-gürültü olaylarını takip etmeyen birisi olarak, yorum yapmam hoş olmaz..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:27 --
| oMeN Nickli Üyeden Alıntı
| Tebrik ederim, Hayatının her alanında başarılar dilerim | Teşekkür ediyorum çok.
{Sorularınla gelmeni beklerdim. }
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:32 -->-> Daha önceki mesaj 22:29 -- Abişkoomm. ^^
Evet, 3 senedir az çok tanışmışlığımız var. Ve, beni unuttun! Beni beni, kardeşini.
*İyi gidiyor diyelim abim, şuana kadar pek değişiklik yok.
{Ayrıca, özleyen insan beni bulur şekeerriimm.}
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33 -->-> Daha önceki mesaj 22:32 -- Teşekkür ediyorum. (:
*Hayır şuanda çalışmıyorum. Ancak yeniden üniversite sınavına girsem mi deyip, arada 3-5 soru çözmeye çalışıyorum. Böyle işte.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:33 --
| Cigdem Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrıkler çikileta
| Teşekkür ediyorum ablacım.
{Soruların ile bekliyorum. }
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu Nutella tarafından (18 Eylül 2019 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
|