18 Eylül 2019, 00:56
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
| KayLa Nickli Üyeden Alıntı
| Tebrik Ederim.
Sizce eğitimde okul mu, aile mi daha etkilidir?
Ojenizi taşırmak mı daha kolay, sabrınızı taşırmak mı? | Teşekkür ediyorum. 
*Eğitimde öncelikle, "Aile" daha önemlidir. Mesela ; Çocuk daha okula başlamadan, ailede ne görürse/kaparsa okul zamanlarında da, aynılarını yapmaya devam eder. Bir çocuğun eğitim sürecinde, "aile" çok önemlidir.
*Sabrımı taşırmak diyebilirim normalde buna. Ama -inanılmaz derecede- sabırlıyım. Hani 'Peygamber sabrı' derler ya, heh işte. Bende de ondan var. (:
Oje taşırmak düzgün süremeyen birisi için, elbet daha zor olur. 
| KayLa Nickli Üyeden Alıntı
|
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:48 -->-> Daha önceki mesaj 00:45 --
|
| Damla Nickli Üyeden Alıntı
|
Kolay gelsin melegim. 
Beni bana anlatir misin.?
| Teşekkür ediyorum Meleğim. 
*Seni sana nasıl anlatayım ; Aslında şöyle diyebilirim.
Bir kediyi nasıl seviyor - başına zarar gelmesini istemiyorsam, senin için de öyle Meleğim. {İkimizde kedilere düşkün olduğumuz için, en kısa yoldan böyle yanıtladım. }
Bir kere kalbin çok temiz. Hiç kin veyahut kötü bir şey besle(-ye)miyorsun. Senin en çok sevdiğim bu.
*En önemlisi ; "Takımdaşız" ve de "Kedi Severiz"..
Değerlimsin.! 
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:48 --
| Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ediyorum canım 
İrc forumları senin için ne ifade ediyor ?
| Teşekkür ediyorum ablacım. 
*İrcforumları genel itibariyle güzel ve geniş bir platform.
Her sunucu - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Her şeyden haber olunması adına, geliştirilmiş bir yer. 
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 --
| ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah sevdiğine tez zamanda kavuştursun, ailen içinde acil şifalar diliyorum. Çok güzel bir şey 22 yaşında birinin uzun yıllar süren bir ilişki düzeyinde yaşayıp mutlu olması. Nazar değmesin.
| Amiinnn, nazar değemez artık bu saatten sonra. ^^
22 yaşında ve yaklaşık zaten 3 senedir tanıdığım birisi.
9 ay felan oldu, birlikteliğimiz. 
*Ailem konusunda gelirsem ; normalde söylemek istemem hiç. Ama ben anne-babamı maalesef, Kaybettim. {Sadece liseden sonra, hastalanınca, yanlarında durmuştum.}
Mekanları cennet olsun İnşaAllah meleklerimin..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu Nutella tarafından (18 Eylül 2019 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
|
| |