Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2019, 00:56   #10
Nutella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella

KayLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik Ederim.
Sizce eğitimde okul mu, aile mi daha etkilidir?
Ojenizi taşırmak mı daha kolay, sabrınızı taşırmak mı?

Teşekkür ediyorum.

*Eğitimde öncelikle, "Aile" daha önemlidir. Mesela ; Çocuk daha okula başlamadan, ailede ne görürse/kaparsa okul zamanlarında da, aynılarını yapmaya devam eder. Bir çocuğun eğitim sürecinde, "aile" çok önemlidir.
*Sabrımı taşırmak diyebilirim normalde buna. Ama -inanılmaz derecede- sabırlıyım. Hani 'Peygamber sabrı' derler ya, heh işte. Bende de ondan var. (:
Oje taşırmak düzgün süremeyen birisi için, elbet daha zor olur.

KayLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:48 -->-> Daha önceki mesaj 00:45 --

Damla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin melegim.

Beni bana anlatir misin.?

Teşekkür ediyorum Meleğim.

*Seni sana nasıl anlatayım ; Aslında şöyle diyebilirim.
Bir kediyi nasıl seviyor - başına zarar gelmesini istemiyorsam, senin için de öyle Meleğim. {İkimizde kedilere düşkün olduğumuz için, en kısa yoldan böyle yanıtladım. }
Bir kere kalbin çok temiz. Hiç kin veyahut kötü bir şey besle(-ye)miyorsun. Senin en çok sevdiğim bu.
*En önemlisi ; "Takımdaşız" ve de "Kedi Severiz"..
Değerlimsin.!

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:48 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ediyorum canım
İrc forumları senin için ne ifade ediyor ?

Teşekkür ediyorum ablacım.

*İrcforumları genel itibariyle güzel ve geniş bir platform.
Her sunucu - Her forumdan neredeyse arkadaşlar mevcut. Her şeyden haber olunması adına, geliştirilmiş bir yer.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:53 --

ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah sevdiğine tez zamanda kavuştursun, ailen içinde acil şifalar diliyorum. Çok güzel bir şey 22 yaşında birinin uzun yıllar süren bir ilişki düzeyinde yaşayıp mutlu olması. Nazar değmesin.

Amiinnn, nazar değemez artık bu saatten sonra. ^^
22 yaşında ve yaklaşık zaten 3 senedir tanıdığım birisi.
9 ay felan oldu, birlikteliğimiz.

*Ailem konusunda gelirsem ; normalde söylemek istemem hiç. Ama ben anne-babamı maalesef, Kaybettim. {Sadece liseden sonra, hastalanınca, yanlarında durmuştum.}
Mekanları cennet olsun İnşaAllah meleklerimin..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Nutella tarafından (18 Eylül 2019 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan