18 Eylül 2019, 00:41
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Nutella
| Braveheart Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kendinden biraz bahsedermisin.
|
| Eftamintokoftiden Nickli Üyeden Alıntı
| Tebrikler, biri sorsun yaşı kaç ki abi diyor.. |
Öncelikle teşekkür ediyorum beyler.
3'nüzün de hemen hemen sorusu aynı olduğu için, bir post altında toplamak istedim.
*Adım Ayça Nur. 22 yaşındayım, abi/abla dememin sebebi bu. {Geneliniz benden yaşça büyükten, normal hayatımda da saygıdan ileri gelen bir durum bu. }
Çanakkaleliyim, şimdilik Çanakkale de ikamet etmekteyim. Liseden sonra, mezuna kalmak durumunda kaldım. Aslında ilk sene ve ikinci sene girdiğimde sınavlara istediğim bölümler olan, "Veterinerlik" ve "Hemşireliği" tutturmuştum. Fakat ; Ailemin sağlık sebeplerinden dolayı tercih yapmadım, onları o halde bırakmak bana göre değildi. Şuanda evdeyim.
*Fanatik sayılabilecek düzeyde, GalataSaray'lıyım. He birde, *Hayvanlara* karşı {özellikle kedi} aşırı düşkünlüğüm vardır.
*Son olarak ; güzel giden ve uzunca süren bir ilişkim var. Yakın zamanda zaten yanında olacağım, erkek arkadaşımın.
Böyle yani. 
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:38 --
| BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
Rumuzunu Nutella olarak belirlemenin sebebi nedir, İFle nasıl tanıştın?
| Teşekkür ediyorum. 
*Rumuzumu Nutella almamdaki sebep ; Çikolata severliğimden kaynaklı. Düz olarak "Çikolata" almaktansa, böyle olmayı istedim. (:
*iF'le tanışmam ; forumunuz.com sayesinde oldu bir nevi. Yani etkisi oldu diyelim. 
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41 -->-> Daha önceki mesaj 00:40 -- Teşekkür ediyorum.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |