SosyaL Medya Resimleri ?
ya hane ben ılk radyo ıcın actımdı ama diğer gördüğüm resimlerde pek hoşuma gıtmedı desem yeridir
keza saygım var tabe herkezin kendine özgü hal ve harekatıda sizce çok rahatsız edici ve abartılı degıl mı ? yane ben sorgulamadan edemıyorum bir bayan olarak ? neyi düşünerek hareket ediyoruz açıklama getirirseniz sevinirim (: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sadece genelde bayanlarımız resimlerini gördüm bu şekilde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hane sosyal medya kullanıyorsak neden herşeyi abartıyoruz düşünceleriniz ala bilirmiyim ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Konu Sır tarafından (04 Eylül 2019 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
|