Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2019, 12:22   #8
karamuratbenim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İdam Çıksın mı / İdam Neden Çıksın

bu forumda hala tartışma kültürünün olabileceğini inanıyor olmanız gerçekten takdire şayan bir şey.

zira yıllar evvel tartışma kategorisinde "ikili tartışma yasaktır" diye ceza almış birisi olarak (karamuratbenim yaptıysa kesin suçludur zihniyeti maalesef) bir irc forum sitesinde bu tarz şeyleri tartışabilecek kapasitede insan maalesef çok azdır. olan da zaten benim gibi önceki yaşadığı sıkıntılardan ötürü artık pek böyle toplara girmemektedir.

konu dışı bir yorum oldu ama yazar arkadaş böyle hassas bir konunun forum gündemine girerek, tartışılmasını istiyor belli ki.
haklı da ama burası bildiğin bir irc forum sitesi. buraya takılan adam ya açtığı sunucuyu tanıtır, ya "code" arar, kimisi dj arar, kimisi affedersiniz karı kız peşinde koşar, kimisi yönetici olayım da millete ahkam keseyim der.

valla kusura bakmayın arkadaş. kimse, kendisine rahat rahat tartışma imkanının verilmediği bir ortamda tartışmak istemez.

ha sanılmasın ki millet birbirine küfredecek, hakaret edecek vb. ama burası o rahatlığı maalesef vermiyor. yöneticinin keyfi o an neyi nasıl istiyorsa bu tür durumlarda öyle karar veriyor. kural mural hikaye.

bak en basit öerneği ve en somut hatta:

dün şu konuda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazığım "lan" kelimesi dakkasına silindi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))

ama benden sonra "lan" yazan kişinin yorumu hala duruyor. haa hem o kişinin yazdığı "lan" kelimesinin de hem benim yazdığımın "lan" kelimesinin de hiçbir sakıncası yok. ama işte yöneticideki o keyfiyet yok mu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)))

neyse..

çok uzatıp, kafa ütülemek de istemiyorum.

tartışılırsa elbette güzel şeyler çıkar burada; ama önce o ortamı sağlayacaksınız.

kolay gele.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat