İdam Çıksın mı / İdam Neden Çıksın
Selamün aleyküm değerli İrcforumlari.Net ailesi Bu hafta değineceğimiz konu İdam Çıksın mı /İdam Neden Çıksın belki bu konu üzerine çok konuşuldu belki daha önceleri konu açıldı ben müsadenizle bu hafta bu şekilde bir konu açmak istedim... Gelelim konumuza yazdıklarım alıntı haber ve kendi yorumum arkadaşlar sizlerde bu şekilde yorumlayabilirsiniz, bana katılmayan olur belki katılan olur o yüzden güzel bir dille konuşalım istirham edersem...
İdam Neden Çıksın
Şimdi idam neden çıksın diyoruz değil mi Son zamanlarda hep duyduğumuz bir şey tecavüz,adam öldürme ve uyuşturucu gibi bir çok konuda her zaman biz idam diyoruz peki ya askerlerimiz şehadet şerbeti içtiğinde neden idam demiyoruz sesimizi duyuramıyorum askerin şehit oldu sadece 3 dk bir haber ve bitti daha sonra sosyal medyada herkes ayrı ayrı paylaşımlar bulunuyor. Tamam hepsine bir kimsenin itirazı yok değil mi?
İşte güzel ircforumlari.net ailesi arkadaşlarım sen susarsan, o susarsa ve ben susarsam dilimizde 2 dk 3 dk anamıyorsak şehadet şerbeti içenleri o zaman neden tecavuz olana uyuşturucu olana idam idam diye haykırıyoruz.. ben onların olmaması taraftarı değilim yanlış anlamayın amma senin vatanını koruyanları şehadet içenleri o hapislerde tutulması benim vergimle yatmasına içim yanıyor arkadaşlar.
Benim görüşlerim bu kadar bu başlık için, Şimdi arkadaşlar idam cezası sizce neden gelmeli siz ne yorum yapıyorsunuz...
İdam Cezası Neden Çıksın
Bir diğer başlığımız idam cezası neden çıkmalı diye demiştik şimdi soruyorum değerli ircforumlari.net'in üyelerine sizce Neden çıksın bir tartışmamı bu yoksa bizim adaletimimiz mi yanlış geçenlerde ve daha önce denk geldiğim bir olay bir gazete haberiydi Kayseride Şeker toplamaya giden bir çocuğa tecavüzde bulunup ve sonunda öldürüp gömen hakkında bir çok siyasetci o vakit idam gelmeli bu şeylere dur demeli demiş, bazı siyasetci en ağır ceza verilmeli ya bu nedemek biz müslümanız hani şeriatın kestiği kılıca neden karşı geliyoruz?
Benim anlamadığım nokta Tecavüz olacak küçük çocuğun dışarda şeker toplamaya dahi gidemiyecek dini bayramımız müslüman aleminin bayramında olacak biz diyeceğiz idam gelmemeli bence akla mantığa sığmıyor bunlar...
Şimdi değerli ircforumlari.net ailesi fertleri bu iki başığı yani İdam Çıksın mı / İdam Neden Çıksın konu tartışmamıza sessiz kalmamanızı talep ediyorum bir TÜRK olarak sizlerden duyurmanızı sesinizi haykırın burası tartışma alanı bana katılmayanlar olacaktır yazabilirsiniz herkese açık burası ama arkadaşlar üslubu ve kırıcı olmadan lütfen....
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu xena tarafından (03 Eylül 2019 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.
|