|
Ralen Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben belki 1.5 yıldır buradayım, daha öncesinde de burayı takip ederdim ama bugüne kadar hiç böyle görmemiştim bu forumu. Bir yönetici saygılı ol diye mesajımı silmiş diğeri ise board admin gelmiş akıl veriyor. Ağzımı bozmadan doğru düzgün yazmaya çalışacaktım ama faydası yok neden kendimi yorayım.
Ben her kadın cinayetleri konusunun altına emanette emanet yazılmasını saçma buluyorum, hatta o düşünceyi de saçma buluyorum ve bunun yüzünden din düşmanı ilan ediliyordum. Forum adına gelinen noktayı sağlıklı buluyorsanız diyecek bir şeyim yok.
|
Emanet kelimesi ayettir. Ayetler ise islamin temelini olusturur. Sen islamin temeline sacma dersen bu seni islam dusmani yapar.
Bende diyorum ki su sacma sapan ifadeni kullanmadan
"Emanet kelimesine katilmiyorum" dersen, bende derim ki zaten inancimizda tek bir ayeti dahi inkar eden dinden cikar. Dinimizde olmayan bir insanin ayete katilmamasi gayet normaldir. Ama uzerine basa basa diyoruz ki bu bizim hassasiyetimiz. Hakaret etmeyiniz. Siz ise devam ediyorsunuz ve tepki gelince bizi saldirgan olarak isimlendiriyorsunuz.
Lutfen diyorum su tabirinizi degistirip daha saygili ifadeler kullanalim.