|
Nkeats Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ha şey yapıyoruz. Yarası olan gocunur mu ? Yazdıklarımla alakalı bu mudur olay.?
Neyse ben bilmiyorum sende bilmemiş ol.
Ama şey de yap yazdığında bir kısım var acaba nereye cevap vermişim seninle ilgili bir göz gezdir. Sonra yaptığım genelleme ile alakalı bölümü okuyup bir de genel yorumlama yap.Sonra tekrar bu sorunun üzerine konuşalım. Olur mu ? |
Yazdıklarınla alakalı olayda üstüme alınmam gereken dersi alıp düzenlemem gereken yerleri düzenledim, teşekkür ederim de bir kısım özellikle dikkatimi çekti.
Madem seninde tepkini çeken bir mesaj attı yukarıda ki üye o tepkini dürüst olupta kendin dile getirmeyi tercih etmedin de aynı konu içerisinde; benim mesajımı alıntı yaparak şahsınla alakalı olmadığını izah etmeye çalıştığın cümlelerle dile getirdin.? Üstelik o arkadaşın yazdığı cümlenin üzerine benim mesajımı alıntılamadan önce de yorum yapmışken..
Neyse siz haklı olun, biz suçlu.. İyi forumlar.