Cevap: Ülkemizde Kadın Hakları Genişletilmeli Midir?
| Nkeats Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Topa girmeyim falan diyorum ama duramadım. Kimseye saldırmıyorum/z. Kimseye kötü söz de söyledim/z. Konu kadın hakları ile sığ bakmamalı insanlar diyoruz. Gördüklerimiz ile değil daha geniş ve düzgün bakmalıyız. Bunu din üzerinden vs açıklamak değil her türlü eğitim ile çözmeliyiz diyoruz. Din üzerine konuyu çekip asıl konu olan '' Kadın hak ve yaşadığı olumsuzlukları '' gölgede bırakmak konuyu bir yere getirmez. Konu açan kişi ile ilgili bişey demiyorum. Daha iyi olurdu alıntı şekilde yapıp kendi yazısına devam etseydi diyorum.
Bakın Don Kişot süper kahraman değildir. Bu her zaman işlemez. Bazen eleştirileri okuyup yersiz tepki vermek yerine anlamaya çalışmalı. Mesela bana böyle bir eleştiri gelse açardım bir konu sayfası yazar o şekilde denerdim, ön izleme yapıp olabilirmiş yada yok olmadı diye kendimce yapılan eleştiriyi değerlendirirdim. Ben konu açan arkadaşa saldırmak isteseydim ve bunu din üzerinden bişeylerler gelseydim '' Kul hakkı / Emek hırsızlığı '' gibi söz öbeklerini dini hadisler ile birleştirirdim. Konu din vs değil. Konuyu nereye getiriyorsunuz. Farklılıklara saygı göstermek ile başlayın ki sonra cinsiyetcilik ortadan kalkar. Sizin o ilk mesajda kızdığınız üyeye Peygamber efendimizin adını öyle yazmasına çok kızdım ama mesela Allah benim demene de kızdım. Neden Allah C.C. tarzında yazmadın. Eğer körü körüne eleştirmek ve olaylara balıklama dalmak olsaydı amacım buradan da sana eleştiri getiririm. Öyle uzar gider.
Ben yazılanları okuyorum ve gerçekten şaşırıyorum. İlk mesajımda da dedim şu konu içerisinde bile birbirinize saygınız yokken nasıl konu başlığındaki soruna odaklanacaksınız?
Önce SAYGI ya hu . | burada saydiklarini demis isen neden ustune aliniyorsun?
__________________ 𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη... |