Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2019, 17:23   #49
Abcd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ülkemizde Kadın Hakları Genişletilmeli Midir?

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gayet okudum ve yine aynı şekilde düşünüyorum. Benim yorumum da benim gibi düşünenler için, siz nasıl fikrinizi söyleyebiliyorsanız ben de söylüyorum. Gelip burada beni bir şeye ikna etmeye çalışmanıza gerek yok. Ben buna zaten ikna olmadığım için kabul etmiyorum, polemik yaratıp konuyu amacından mı saptıralım yani? Emanet olarak aldınız diye mi saygı duyuyorsunuz siz kadınlara ya da kadın üzerinden bir cümle kurarken, herhangi bir şey söylerken ''emanet aldık'' öyle demeyelim diyor musunuz? Yoksa insan olduğumuz için de saygınız var mı?
Böyle konularda kendinize ters bir şey duydunuz mu hemen efeleniyorsunuz, umarım yaşamın içinde de kadınlar konusunda bu kadar ince düşünüp davranabiliyorsunuzdur. Her hareketinizde aklınızdadır umarım Allah tarafından yaratılmış olduğumuz. Ben de diyorum Müslümanların değerlerine falan ne zaman girecek konu, şöyle konuları saptırıp durmayın lütfen. Siz konuyu dine dayandırarak açıklamayı tercih edebilirsiniz ben öyle tercih etmiyorum.
Notumu da okuyup saygı gösterseymişsiniz keşke, iyi forumlar dilerim.

Bu arada farklı fikirlere açık değilseniz de yanlış alandasınız. Burası ''düşünce platformu''
Burada düşünceler tartışılır, insanlar düşüncelerini konuşur, paylaşır. Siz düşüncelerinizi paylaşmıyor karşıya saldırıyorsunuz, buna bu platformun içindeki birçok insan da dahil.
Bölümün hakkını verin.

Anlatilan farklidir siz farkli anlarsiniz.
Yorumlari iyi okursaniz olayin buraya nereden geldigi belli olur.
Sizde ikna olmanizi degil saygili olmanizi bekliyoruz. Kimsenin kimseye saldirdigida yok.
Burada ayetlerimizi elestirip karsilik gorunce direk saldiriyorsunuz diye olayi karsi tarafa bagliyorsunuz.
Arastirmadiginiz bir ayeti burada kucumseyerek elestirirseniz tabiki size zerre saygim olmaz. Suan saygida duymuyorum.
Degerlerime sayginiz oldugu zaman o saygiyi bekleyin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan