Cevap: Ülkemizde Kadın Hakları Genişletilmeli Midir?
| hahahah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bu tarz konulara değinmek elbette güzel ancak geçmişteki içerikle önümüze getirilmesi ne denli doğru bilemiyorum. Konu içeriğinde bahsedilen her iki vaka da unutulacak türden vakalar değil. Ancak madem bu konuya değinmek istiyorsun o zaman günümüzden, yakın zamandan olan konulara değinerek açabilirsin diye düşünüyorum. Belki bu süreçte değişen bir şeyler olmuştur da onlara dair bir ekleme yapman gerekir vs.. Konu açma kopyala yapıştır dan ibaret olmamalı, kusura bakmayın da bir emek göremiyorum. Düşünce güzel ama uygulamada sıkıntı var.
Konuya dair yorum yapan birkaç arkadaşın düşüncelerini okudum yaklaşımlarını beğendiklerim mevcut, oradan konu ile ilgili fikrim de görülebilir.
Önce zihniyet değişmeli azizim, genişletilebildiği kadar genişletilsin ancak zihniyet değişmedikçe hiçbir şey olması gerektiği gibi olmaz.
| Arkadaşlar etiketledikten sonra geldiğiniz için teşekkür ederim, Ülkemizde yılda bu konu ile ilgili pek fazla konu açıyoruz. Daha evvelce açılmış olabilir doğrudur ama bu konuyu gündeme getirmek mi önemli aynı postu getirmek mi şimdi soruyorum sizce bu konu manüpüke etmek mi yoksa Efendimizin emaneti Kadınlara , Kız çocukları ve analarımız hepsi bayan sonuçta değil mi post önemli değil sadece bu konuda yanlış düşünmeyin. Gün konusunda güzel yorumlarınızın olması konu başka amaç için kullanmıyalım.. İyi forumlar..
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|