Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2019, 22:33   #10
xena
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Zeynep Bastık, konser gelirini Emine Bulut'un kızına bağışlayacak!

Güzel bir örnek anlayişi ile sessiz kalmayıp bu durumu üstlendiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öncelikle kelimelerin bile kayıtsız kaldığı durum içerisine düşmüş durumdayız. Her ne söylersek söyleyelim o evlâdın yaşadıkları ya da yaşayacağı günler için zor bir süreç içinde geçireceği malum hepimizin içini delip geçen, sinirlerimizi ,psikolojimizi alt üst eden olayın haberini bile almak bizi kahretmiş ise o kız evladigimiza bu saatten sonra bırak tedavi masraflarını, doktorların bu konuda maddiyatı bile düşünmeyip ellerinden geleni yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu dünyada o cani adamın cehennem hayatına dönüşmesi ile Allahım bu konudada gereken ilahi adaletini de sağlayacağından eminim. Allah a havale ediyorum ..

Sadece bu kadın cinayetlerin bu şekilde son bulunsun diyerek dilimizde tüy bitse de bi an önce bu haberlerin önünü kesmek şartıyla " IDAM" gelmesi taraftariyim. Ben her haber programında cinayet ,tecavüz konuların haberlere konuk olacağı tarzdan sunulmasından usandım biktim , dün geceden beri o video gözümün önünden gitmiyor ve psikolojim bozulmuş durumda artık son bulunsun ve derhal bi yeni kanun tasarısına acilen kanun değişikliği yapılması konusunda el atılmasını istiyorum yeter artık! Bu ise bi son verin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver