Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2019, 15:40   #2
Nonserviam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadın cinayetleri 15 yılda yüzde 428 arttı!

Bu sadece ülkemize ait bir sorun degil, maalesef ki insanligin ortak problemi. Veriler korkutucu. Dunya genelinde degil 15 yil, sadece ve sadece 4 yilda kadin cinayetlerinde %392 artis yasandi. Genel cinayetlerde ise %494 e dayanan bir tablo var. Bunlarin cogu cocuk. Bununla birlikte, son 10 yilda vahsice öldürme oranlarinda da %900 gibi absürt bir artis var. E her zaman oldugu gibi, dunyada nerede eksi giden birsey varsa; canim ulkem hepsinden fazla fazla aliyor. Idam sonuc verse, hindistan'in adi norvec olurdu. Hapis cozum olsa, sudan = cennetvari bir yerleske olurdu. Haberleri korkarak aciyorum, acsam da cogunu izleyemiyorum. Ben 35 yasinda adamim, 15 ay askerlik yaptim. Pek cok akraba, arkadas, tanidik cenazesi ile yuzlestim. Ölümden o kadarda uzak olmayan benim bile psikolojim sabahtan beri yerlerde. El bebek, gul bebek yetisen evlatlar ne yapsin? Hayatinda Kizilay harici kan gormeyen gencler nasil bir psikolojide yetisiyor? Bogazim dugumleniyor, ne desem olmuyor. Cildirmamak elde degil. Sanirim helak edilmeyi hak ediyor artik insanoglu, baska bir cozum de aklima gelmiyor.

Konu Nonserviam tarafından (23 Ağustos 2019 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet