Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2019, 12:17   #10
vioLeta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçimdeki Fırtına

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IF'in cevherleri bir bir ortaya çıkıyor. Yüreğine emeğine sağlık.

Ah ahh, ne zamandır yazıyorum daaaa siz görmediniz demekk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))) teşekkür ederim

MeLak Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar güzel bir yüreksin.selam olsun yüreğinee

Senin yüreğindeki güzellik o canım benim, benden de sana selam olsun

Ulker Nickli Üyeden Alıntı
Yureyine saglik canim😘

Teşekkürler kuzucummmm

Not Nickli Üyeden Alıntı
Her lokma çirkin olmaz ki !
Evet olmaz dostlar ama unuttuğunuz bir şey var . Her yiğidin başka bir yoğurt yiyişi vardır.
Beğenmemek özgürlüktür lakin saygı tutsak olmuş gibi mecburidir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlıkk kuzummm

Sağol tatlım benim

aLya Nickli Üyeden Alıntı
Meğer içinde ne fırtınalar esiyormuş ta haberimiz yokmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım...

Emeğine sağlık , mükemmel olmuş...

Fırtınalar esti koptu
canım ya bı haber dünyadan yüreğim yaşıyor işte
Teşekkür ederim caniminiçi

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Yaşlı bir amca bana bir gün sohbetinde şunu demiştir;
Adam olmak 3 harftir demiştir. ELİF MİM ve VAV demiştir elif olursa kıyamda durursun vav olursan ruhuda durursun mim olursan secdedw durursun arapca buna adamlık deniyor demişti neden anlattım vav gibi demişin yaşam öyle birşey ki hayata tutunmqnın beslediği yaşam işte döktüğümüz kanın sevdasıdır bu yaşam öyledir ki kaleme aldığımızda yaşantımızı görür yazarır yada yaşantılardan alır yazarız aevdadır bu yaşama dökülen kalptir bu hayale konduran hayaldir bu ruha işleten neydi bu özlediğimiz yazdığımız şeyler işte hepsi sabah gün ışığında başlar ama yastığa düşünce bitmez o gün doğumundan o zamana dek tekrar gözümüzden geçer işte ya susan mizahın kaderidir o yaşantının eseridir o tektir dua ettiklerimiz tektir yaşantımıza merhem eylediğimiz susan ağacın gölgesidir o her seferinde anlattığımız hayattır o usulca sevdiğimiz mizahtır o işte ya can yazdığım mısralardır hayatı tatlandıran ve kalpten dökemediğimiz yaşantılardır...

Öyle güzel yazmışın ki dökmeye hicap yorumlamaya kıyamadığım mısralar olmuş emeğine sağlık can yüreğindeki huzura selam olsun...

Selam ve sevgi ile huzura doğru ey dost..

Her şey gün ışığında başlar da gece bitmez.. Her güne yeni bir şey eklenir hayatımıza. Bu kadar özlem, hayal, üzüntü vs. Minicik kalbimize nasıl oluyor da sığıyor , nasıl taşıyoruz bunca şeyi.
Hayret doğrusu. Ne mecburumuz var? Söz geçmez mi ki istemiyoruz desek? Gider mi bizden..

Bilemiyorum.. Bilmediğim için mısralara döküyorum üzerimdeki kurşun yükünü. Kalbimin tüm odaciklarini açıyorum da şu kağıda, bir odanın mührünü kirmiyor kalemim..

Yorumun için teşekkürler can dostum Varol

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver