20 Ağustos 2019, 14:45
|
#36 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum günün kutlu olsun Allecra
Barışcığım çok teşekkür ederim hep beraber güzel senelerimiz olsun inşalah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| diShy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Aa bu ay amma çok kutlama varmışş iyiki doğdun, iyiki varsın diLoş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyiki tanımışım seni kalbin güzel kendi güzel arkadaşımm Nice musmutlu yıLLarın olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Kutlu doğum haftası diyorum boşa demiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iş yerinde aynı birimde 3 arkadaşım ile doğum günümüz aynı daha ne diyeyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
teşekkür ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkürler
Ahmet çok teşekür ederim sjxsjxsjxs
Buketcim çok teşekkür ederim canım sende iyi ki varsın kalpkalpkalp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.