Çok teşekkür ederim çok ince bir davranış heleki buralarda uzun zamandır olmayan ben için.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kısada bir not eklemek isterim ..
Sabah sekizden beri telefonum susmuyor yaş otuzu geçince ben rakı balık yapmak istesemde kendimce,
Normal bir gün gibi geçirmek diim ..
Daha bunun akşama pastalı kutlaması da var biliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) illa yaşlandığımı yüzüme vurucaklar kısmı : )))
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:03 -->-> Daha önceki mesaj 13:58 --
Teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim.Hakkımdaki güzel düşüncelerin için ayrıcı teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.