19 Ağustos 2019, 23:59
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Gonul.Net / Diyalog.Net Güncel Yönetim
19/07/2019 tarihinde aktif olan Gonul.Net / Diyalog.Net bugün itibariyle 1. ayını geride bırakmıştır. Her geçen gün üzerine katarak büyüyen sunucumuzda emeği geçen herkese teşekkür ederiz..
Hep birlikte daha iyiye ! [ Gonul.NET - Diyalog.NET Sohbet Ağı ]
[ Görev Dağılımı ] Sunucu Sahibi (Owners) : ^ Sistem Sorumlusu : Raw, X Sunucu Genel Sorumlusu : Eftamintokoftiden Sunucu Genel Sorumlu Yrd. : Carpediem Sunucu Üst Yönetimi : She, sUpErcAdI Sunucu Teknik Sorumlusu : Diablo Web & Seo Sorumluları : Pentagram, DoqancanPusat, özLem, Hero, KartaL ================================================== ============= Chanserv Lideri : mStf
Chanserv Ekibi: TaLaDRoo, başkentin_yakışıklısı, Buz, Neslihan, PyrO, night
NickServ Lideri : She
Nickserv Ekibi : RomeOdun, Ayaz, Yağmur, PrenS, EvReNSeL, Lee
Help Lideri : Carpediem
X-line Lideri : PyrO
Radyo Lideri : sUpErcAdI ================================================== ============= Root Admin : Eftamintokoftiden
Super Admin : Carpediem, sUpErcAdI, She
Network Admin : özLem, h2o, Hero
Services Admin : mStf, PyrO, Ayaz, BadGod
Server Admin : başkentin_yakışıklısı, Lee, RomeOdun, night
IRCOperator : Buz, PrenS, TaLaDRoo, EvReNSeL
IRCOperator : Hope, Yağmur, Neslihan
[ Görev Dağılımı Sonu ]
[ Kanal Bilgilendirmesi ] Sunucu Yardım Kanalı : #Help Sunucu ChanServ Yardım Kanalı : #ChanServ Sunucu NickServ Yardım Kanalı : #NickServ Aktif Radyo Kanalımız : #Radyo Üst Yönetim Şikayet/Öneri Kanalı : #Yönetim Şikayet/Öneri/İstek için e-mail : bilgi@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Net info@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Net [ Kanal Bilgilendirmesi Sonu ] Hatalı Ban Için : https://irc.gonul.net/unban ÖNEMLİ : Giriş yapan her kullanıcı/yönetici /rules de yer alan kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Konu ZaLim tarafından (20 Ağustos 2019 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.
Sebep: dış link silindi, web site tanıtımlarında lütfen site adlarını url şeklinde değil domain.com şeklinde veriniz.
|
| |