Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2019, 20:28   #6
Bilecikli
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ban kilit kodu bilen varmı?

SovaLyem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod olayını bilmem ama bir gün yabancı bir sitede dolaşırken Ban Lock başlıklı bir konu görmüştüm. Buna göre sizin attığınız bir banı başka bir op açamıyormuş. Muhtemelen çalışma mantığı şudur; siz ban attınız, arkadaşınız o banı açsa bile tekrar aynı mask'a ban atıyordur. Dediğim gibi pek anlamam ve de kullanmadım. Umarım anlamadan buraya kodu koymamın bir sakıncası yoktur. Aşağıda bu konuda farklı iki kod vardır. Umarım bir işe yarıyorlardır.

Kod:1

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on @*:BAN:#: { if ($nick == $me) { .auser nounban $banmask } } on @*:UNban:#: { if ($nick == $me) { .ruser nounban $banmask | return } | if ($level($banmask) == nounban) && ($nick != $me) { raw -q mode # +b-k $banmask Secured.Ban } } on *:EXIT: { .rlevel -r nounban } Kod:2 ( Açma kapatma menülü) #banlock on on me:*:ban:#: { if ($banmask !iswm $ial($me)) { writeini -n bans.ini $chan $banmask 1 } } on me:*:unban:#: { if ($readini(bans.ini,$chan,$banmask)) { .remini bans.ini $chan $banmask } } on !*:Unban:#: { if ($readini(bans.ini,$chan,$banmask)) && ($nick($chan,$me,oh)) { mode $chan +b $banmask } } #Banlock end #banlock_jcheck off on me:*:join:#: { mode $chan +b .timer 1 2 banlock_build $chan } alias banlock_build { var %x = 1, %y = $ibl($1,0) while (%x <= %y) { if ($ibl($1,%x).by == $me) writeini -n bans.ini $1 $+($1,.,$ibl($1,%x)) 1 inc %x } } raw 367:*: halt raw 368:*: halt #banlock_jcheck end Menu * { .Ban Lock ..Turn banlock $iif($group(#Banlock) == on,Off,On) : $iif($group(#Banlock) == on,disable,enable) #banlock ..- ..$iif($group(#banlock_jcheck) == on,Disable,Enable) Banlock join update: $iif($group(#banlock_jcheck) == on,.Disable,.Enable) #banlock_jcheck }

Kod: 2 ile ilgili bir açıklama:
How it works:
It only affects the bans YOU'VE set, and noones elses. It uses a *.ini file.
Just paste it into your remotes.
Nasıl Çalışır?
Sadece sizin ayarladığınız banlarda çalışır, başka hiçkimseninkinde değil. *.ini dosyası kullanır. Sadece remoteye yapıştırınız.

1. kodda prefix sahibi olmayan admin/oper kullanımı için düzeltme yapılabilir mi? Bu hâli işlevsiz kaldı da. Yeri geliyor % da oluyorum yeri geliyor prefixsiz dolaşıyorum.

Konu Feragat tarafından (15 Ağustos 2019 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: mIRC Kodları CODE Tagına Alındı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver