Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2019, 19:54   #312
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İki Dost ile Söylem

KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüregine sağlık Gardaş.

EywAllah gardaşım çok saolasın yürek seninle güzel

xena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , biliyor musun seni ben; hürrem sultana aski ile bilinip , ona dair kendi yazdiklari sozleri ve siirleri ile tarihimizin padisahlarindan Kanuni Sulltan Süleyman'a benzetiyorum. Yazdıkların ile sanki onun şivesi şeklinde yazıyorsun. Vayyy be sen nesin böyleeee ,d diyorum ve bi söz bırakıyorum;

"Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm"
Kanuni Sultan Süleyman...

Gibi gibi , emeğine sağlık yüreğine sağlık, bi kitap cikartalim olmaz mi?

Biz kim Kanuni gibi yazmak kim kevser şarabını meşk eyleyen gönle düşen tane misali biz sadece onun yanında redif oluruz...

Çok saolasın güzel yüreğin ve güzel düşüncen için, teklif var ama senide değerlendirebiliriz bizde öyle yazan değil yazdıran olsun kitaba ne hacet onun gözüne söyleyelim yeter ansiklopedi bile olsa onun gülüşüne değişmem..

ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kalemle kagit bir agacin farkli yerlerinden meydana gelen iki dost, kardes gibiler. Tipki bir annenin dogurdugu 2 evlat gibi. Yuregine saglik ustam. Beni yine aldin benden

Sen senin yüreğini hoplatıyorum ben değil nağmeyi döktüren yapıyor biz ağacı verene bakıyoruz işleyişi zaten mısraları döküyoe saolasın can gardaşım

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet