Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum :/
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum :/
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aynı yönetimdeyiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hımm. Fazlasıyla merak ettiğim kisi
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum :/
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Başımın belası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 1 -2 defa sunucuda rastlaştık
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Can,bal,dost,sırdaş,anlayış,kalbi güzelim. Bende ki yerin çok başka. Kimselere değişmem seni
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yönetimden arkadaş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - tanımıyorum
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com |