Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2019, 21:32   #2
Mylife
~ i don't care if i'm misfit. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayrı Sunucular İçin Tek Alias

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba;

Ayrı sunucular için tek bir alias'la giriş yapabileceğim bir şey yazabilir misiniz bana.

Ayrı sunucularda (tamamı için) Oper/Admin yetkimin olduğu yerler için önce oper identify akabinde nick identify
Diğer yerler için sadece oto nick identify yapmak istiyorum.
Ve oto identify ile girişlerimin tek bir alias '' /gir '' olarak kullanmak istiyorum.

Aynı işlevlerin bir de teker teker farklı kısayol ile olmasını istiyorum. Eğer çakışma olmayacaksa iki şekilde verebilir misiniz? Karışacaksa da tamamı için '' /gir '' üzerine yazabilir misiniz...
Ek olarak hepsine girdiğim anda +p mode'ini almak istiyorum.

Umarım açıklayabilmişimdir.
Şimdiden teşekkürler.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias Gir { .server -m irc.sunucuadı.org .timer 1 4 .nick nickinburaya .timer 1 5 .nickserv identify nickşifren .server -m irc.sunucuadı.net .timer 1 4 .nick nickinburaya .timer 1 6 . nickserv identify nickşifren .server -m irc.sunucuadı.net .oper nick operşifren .timer 1 4 .nick nickinburaya .timer 1 6 .nickserv identify nickşifren }

Sunucu adı kısımlarını hangi sunucu ya girmesini istiyorsan yazman gerekli. Doldurman gereken yerleri kırmızı ile işaretledim.

Son kısımda verdiğim örnek ile de operin olduğu sunucu adını belirtirsen operini de girecektir. Sunucu arttırmak için aynı yolu izliyebilirsin.

Örnek olacak şekilde yazdım bir çok özellik eklenebilir konu altından devam edebiliriz.

Kullanım;

/Gir

İyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver