Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2019, 22:08   #1
ExCaLuBuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ücretsiz Radyo Teması

Merhabalar ;

Sizlere bir adet de radyo sohbet teması yada direk radyo teması paylaşıyorum , kullanım şekli size kalmış. Arkadaşlar radyo teması themeforest aittir. Ben bu temayı editleyerek kendi radyo sitem de kullanıyorum. Sizler de ihtiyaç duyarsanız buradan indirerek ücretsiz radyo temasını kullanabilirsiniz.

SSL / HTML5 / Responsive ( Mobil uyumludur ) Kendi içinde gömülü müzik playeri vardır. Haricen eklediğim en altta gördüğünüz aLem FM logolu player ise her tarayıcı da mobil de çalmaktadır. Rengi , resmi vb.. ayarları yapılabilmektedir. Playerde dilerseniz irc sohbet sunucularınız daki radyonuzu isterseniz icine ekliceniz müzikleri çaldırabilirsiniz.

Canlı demo adresine girdiğiniz de , irc sohbet odaları radyosunun otomatik çaldığını göreceksiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÜCRETSİZ WORDPRESS RADYO TEMASI

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Evet arkadaşlar her zaman olduğu gibi , bu temayı da bu şekle sokmak ve kullanmak için biraz emek sarf edeceksiniz..

Her zaman dediğimiz gibi önce sitenizin yedeğini alıyorsunuz...
Temayı normal şekilde kuruyoruz eklentilerini aktif hale getiriyoruz ki tema sizi yönlendirecek , daha sonra bir de , lbg-audio5-html5-shoutcast_sticky isimli eklentiyi wordpress sitenizin eklentiler bölümünden kuruyorsunuz.

Evet arkadaşlar gerisi sizin kullanacağınız image , müzik dosyaları vb.. unsurlar..

TEMAYI INDIRDINIZ, Kurmaya çalıştınız , bi yere kadar oldu bi yerde hata aldınız olmadı o an yapamadınız ÜCRETSİZ Şekilde yardımcı olup bu halini almasını sağlayacağım.

Yok hiç uğraşmadınız ama bu halde olmasını istiyorsunuz ve kurdurmak istiyorsunuz ücretli şekilde bu şekle sokacak bir kaç kişi illaki bulursunuz.

Radyo temasının açılış hızı google vb. test servislerinde hızına aldanmamanızı öneririm zira bu testlerdeki başarı oranlarını Cache , image optimizer gibi wordpress eklentileri ile çok iyi hale getirmeniz mümkün , şahsen ben bir kaç sitemi getirdim bugun yarın bu temayı kullandığım sitemide ayarlarım , kontrol edicek olanlar oradan bakarlar .

Umarım faydalanan ve işine yarayan çıkacaktır. İyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan