Cevap: Herkes Bir Altındaki Üyeye Soru Sorsun
olmaz mi...
18-19 yasindaydim Ankaraya gitmistik Universite donemi halam Ankarada onda kalmistim... neyse Arkadaslar disari cikalim dedi halam da SSK nin orda guzel barlar var dedi bar ismine bakmadan muzigin guzel geldigi bir bara girdik icerisi Hatun kayniyo... boylu postu.. kizlarla giybet yapiyoruz nereye dustuk ablaya bak be dehset guzel vs .. sonra burda niye erkek yok derken Garson yanasti... Buyrun cicisler ne alirsiniz dedi benim agzim acik ! ... Garson bile Tas gibi bir hatundu ama konusmaya baslayinca onun aslinda erkek , girdigimiz barin da Travesti bari oldugunu anladik.. Bardan kacarcasina bi cikisimiz var ki anlatamam elim ayagim titredi resmen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Asla unutmam yasadigim o gunu
Hayatta yedigin en buyuk en derin ve yarasini hala tasidigin dost kazigin var mi varsa nedir ?
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|