Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2019, 12:04   #6
Çevrimiçi
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dünya devleri peş peşe açıkladı: Dolar 4,70'e düşecek




ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Borsa kazandırmamaya başladı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu tip bankerler, panik havasından beslenirler. En dipten alım kolluyorlar. Abd'nin devalüasyonu hakkında bir fikrim yok ancak 62 ana desteği ve 50 psikolojik desteğinin kırılması teknik analiz verilerine ters. Hep bunların parmağı var bu işte. 48 desteğini de kırılmış gibi gösterip aşağı çekecekler.

Sonrası? Sonrası malum, çullanacaklar piyasaya ve milletin elinde satacak dolar kalmadığı için dolar fırlayıp, yukarıda bir yerleri iğneleyecek.

söylediklerinde haklılık payın yüksek ama şuan dünya piyasalarına göre türkiye çok ucuz bir ülke doların düşmesiyle mutlaka türkiye piyasasına dolar girecek.

bunu bizzat çinde okumuş ve devamlı yurt dışına giden bi kardeşimden duydum ; abi şuan çinliler için türkiye bedava ilerde bir çok çinli türkiyeye yatırıma gelebilir nasıl katarlılar geliyorsa çinliler de gelecektir.

ben 2023 e kadar eğer kendi içimizde özellikle şu pislikçe kavgaları bırakırsak 2023 te dünya ekonomisinde ilk 10 da oluruz..

nedense hep kavga ediyoruz şimdi ki kavgamız KAZ DAĞLARI!.. detayına bile girmek istemiyorum forumda linç yemekten çok araştırmadan siyaset yapan çok..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver