07 Ağustos 2019, 11:49
|
#17 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kadının makyajı varsa erkeğin nesi var?
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
| Arkadaşlar neden erkeklerin sadece zengin olduğunda değerli olabileceğine bu kadar inanıyorsunuz ya da neden her durumda ilk aklınıza gelen şey erkeğin zenginliği oluyor. Para yüzünden mi tercih edildiniz yoksa para yüzünden mi terk edildiniz?
Kadının makyajı görüntüsünü değiştiren bir durumdur, bir bakıma küçük bir illüzyondur haliyle bunun erkekteki karşılığı da sakalıdır. Sakalını kestiğinde kendini mutsuz hisseden erkekle, makyajını sildiğinde kendini mutsuz hisseden kadın aynıdır işte. Zorlamayın para para para diye.
Parası için birbiriyle olan milyonlarca insan var evet ama kadınları sadece erkeklerin parasına değer veren banka alıcıları gibi, erkeği de parası dışında bir halta yaramayacak bir birey olarak görmekten vazgeçin.
Paranız olmasa da sizi severler ama sakalınız olmasa....
Neyse ciddiyetimi bozmayayım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ne yapsan kurtarmazsın üzgünüm. | Ya Allah 'in Kibariye tiplisine bak, buyumuste bana bidi bidi. Paranin gucunu kabul etmiyorsan, bu senin pollyannaciligindir; baska birsey degil. Para icin terkedilmedim, para icin biri ile olmadim lakin soyle bir ankara varoslarindan cikip, luxury yasam standartlarina goz at. Para bugunun gucu degil, ciktigi gunden beri ulkeleri dagitan, yenisini kurduran; insanlari öldüren ve sevdiren bir guc. Napolyon bile para, para; para derken sen kim capsiz parayi kucumsuyorsun? Paranin getirdigi sey guctur, baska birsey degil. Ve dunya, sen ne kadar "ben o kadinlardan degilim yeaa" diyip elitist durusundan odun vermemeye calissan da; o ozenerek baktiginiz victoria secret hatunlarinin erkeklerine bir goz atin derim. Guce tapan kadinlar oldugu surece, para da guc demek olduguna gore; senin o tusa basan kedi canini.. Seviliyorsun Cönsüü shshs
__________________ Valar mørghulis. |
| |